GRILLED RIB-EYE STEAK!

  • Amerikaans,
  • 10-20 min.

1 woord. heerlijk! mijn wederhelft gaat hiervoor.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 rib-eye steaks van 200 gr.

voor de marinade,
4 eetlepels olijfolie, 1 theelepel tijmblaadjes, halve theelepel fijngehakte rozemarijn, 1 teentje fijngesneden knoflook, halve theelepel paprikapoeder, versgemalen zwarte peper, grof zeezout.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 432,02 kcal
Koolhydraten 0,31 g
Eiwitten 42,47 g
Vetten 28,84 g
Benodigdheden
schaal en een bord en een barbeque

Voorbereiding

maak eerst de marinade door de ingredienten te mengen en een half uur te laten intrekken.
wrijf de rib-eye steaks hiermee goed in en laat ze afgedekt op kamertemperatuur marineren. ongeveer een kwartiertje 20 minuten.

Bereidingswijze

steek de bbq aan en zorg voor een redelijk heet vuur. als de barbeque niet meer rookt de rib-eye steak om en om krokant roosteren, zonder dat het vlees te gaar word of verbrand! direct serveren met relish of knoflooksaus.

Bron

culinaire wereldsteden

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

anita4 avatar
anita4

Doorsturen

Home Recepten