GRILLED RIB-EYE STEAK!
- Amerikaans,
- 10-20 min.
1 woord. heerlijk! mijn wederhelft gaat hiervoor.
Ingrediënten 4 personen
4 rib-eye steaks van 200 gr.voor de marinade,
4 eetlepels olijfolie, 1 theelepel tijmblaadjes, halve theelepel fijngehakte rozemarijn, 1 teentje fijngesneden knoflook, halve theelepel paprikapoeder, versgemalen zwarte peper, grof zeezout.
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 432,02 kcal |
Koolhydraten | 0,31 g |
Eiwitten | 42,47 g |
Vetten | 28,84 g |
Benodigdheden
schaal en een bord en een barbequeVoorbereiding
maak eerst de marinade door de ingredienten te mengen en een half uur te laten intrekken.
wrijf de rib-eye steaks hiermee goed in en laat ze afgedekt op kamertemperatuur marineren. ongeveer een kwartiertje 20 minuten.
Bereidingswijze
steek de bbq aan en zorg voor een redelijk heet vuur. als de barbeque niet meer rookt de rib-eye steak om en om krokant roosteren, zonder dat het vlees te gaar word of verbrand! direct serveren met relish of knoflooksaus.
Bron
culinaire wereldsteden