Gegrilde Gamba'S
- 10-20 min.
- Geplaatst op 12-05-1999
Gemarineerde knoflook-gamba's van de BBQ of grill.
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 50,37 kcal |
Koolhydraten | 0,17 g |
Eiwitten | 6,39 g |
Vetten | 2,70 g |
Bereidingswijze
Pel de rauwe gamba's. Pers een aantal teentjes knoflook (naar smaak) en meng die door de olijfolie. Voeg peper en zout naar smaak toe. (Tip: je kunt ook een fijngesneden spaanse peper toevoegen). Marineer de gamba's minimaal een half uur. Laat uitlekken en steek de gamba's aan satistokjes. Even roosteren op de barbecue of onder de grill tot ze roze zijn. Lekker met stokbrood.
Laatste reacties
Heel erg goed recept! Mijn gasten hebben gesmuld, ook degenen die altijd zeggen dat ze niet van garnalen houden....
Een heerlijk recept, ik ga het bewaren. Zodra ik weer mooie verse gamba`s zie ga ik ze zo eens maken. Bedankt, Margrit
brengt mij op een idee voor de komende feestdagen! Neem hem mee Bedankt :o)
zalig krijg er nu al zin in groetjes esther
Ik heb net de gamba`s in de marinade gezet, kijk er al naar uit vanavond. Bedankt.
zo simep en zo perfect :D
Heb je recept meegenomen, bedankt. Groetjes Geertje.
Perfect recept, echt genoten!
Ik heb je recept favoriet gezet! Groetjes Annet (ik maak het zo snel mogelijk een keer klaar en laat nog wel weten hoe het smaakte:o))
subliem, eb gesmuld thanx