Rosbiefroosjes met biet en mierikswortel

  • Goedkoop en snel, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 02-04-2011
  • Rosbiefroosjes met biet en mierikswortel

    Rosbiefroosjes met biet en mierikswortel

    Rosbiefroosjes met biet en mierikswortel

Fluitje van een cent deze heerlijke en simpele koude amuse

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
4 plakjes rosbief
½ eetlepel mierikswortel
1 eetlepel zure room
50 gram gekookte biet, in piepkleine blokjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
8 amuse lepels

Voorbereiding

De blokjes biet in een schaaltje met een heel klein scheutje azijn,peper en zout marineren
Halveer de plakjes rosbief. Vouw de halve plakjes rosbief dubbel. Rol de dubbelgevouwen plakjes op zodat er roosjes ontstaan.
Roer de mierikswortel door de zure room en breng op smaak met zout en peper.
Leg acht eetlepels klaar.
Leg op iedere lepel een rosbiefroosje. En legdan de gemarineerde bietjes erop.

Bereidingswijze

Garneer met een schepje mierikswortelroom.

Bron

allerhande

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten