1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Hamburgersaus

Hamburgersaus

  • Nederlands, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 02-04-2011

Ingrediënten 4 personen


8 eetlepels frietsaus
8 eetlepels ketchup.
1 eetlepel mosterd
2 middelgrote fijn gehakte augurken (zoetzuur)
1 grote ui in ringen of blokjes gesneden en geglaasd.
Een stuk of 5 champignons in dunne plakjes gesneden.


Verder heb je nodig


Mes, vork, schaaltje en houten plank om het mes en aanrecht niet te beschadigen.


Hamburgersaus

Een gemakkelijke saus die klaar te maken is terwijl de hamburgers in de pan liggen te garen.

Een gemakkelijke saus die klaar te maken is terwijl de hamburgers in de pan liggen te garen.

De saus heeft een diversiteit aan smaken.
Het is een volle, frisse smaak, waarin de fijngehakte augurken zeker aanwezig zijn.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Glaas de uien samen met de champignons.
Doe de frietsaus, ketchup, mosterd, fijngehakte augurken en de uien met champignons in een schaaltje.
Dit goed mengen en doe twee vorken saus op een hamburger en serveer.
Voor bijvoorbeeld een malse biefstuk serveer de saus apart in een schaaltje en laat de mensen zelf opscheppen.

Serveertip

De saus heeft een diversiteit aan smaken.
Het is een volle, frisse smaak, waarin de fijngehakte augurken zeker aanwezig zijn.
Voeg er peper aan toe en het is heel lekker met een ander stukje vlees.
Dit is ook heerlijk over de patatjes/frietjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van camel2586


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van camel2586
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top