Hamburgersaus

  • Nederlands, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 02-04-2011
  • Hamburgersaus

    Hamburgersaus

    Hamburgersaus

De saus heeft een diversiteit aan smaken.
Het is een volle, frisse smaak, waarin de fijngehakte augurken zeker aanwezig zijn.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 eetlepels frietsaus
8 eetlepels ketchup.
1 eetlepel mosterd
2 middelgrote fijn gehakte augurken (zoetzuur)
1 grote ui in ringen of blokjes gesneden en geglaasd.
Een stuk of 5 champignons in dunne plakjes gesneden.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mes, vork, schaaltje en houten plank om het mes en aanrecht niet te beschadigen.

Bereidingswijze

Glaas de uien samen met de champignons.
Doe de frietsaus, ketchup, mosterd, fijngehakte augurken en de uien met champignons in een schaaltje.
Dit goed mengen en doe twee vorken saus op een hamburger en serveer.
Voor bijvoorbeeld een malse biefstuk serveer de saus apart in een schaaltje en laat de mensen zelf opscheppen.

Serveertip

De saus heeft een diversiteit aan smaken.
Het is een volle, frisse smaak, waarin de fijngehakte augurken zeker aanwezig zijn.
Voeg er peper aan toe en het is heel lekker met een ander stukje vlees.
Dit is ook heerlijk over de patatjes/frietjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten