Een gemakkelijke saus die klaar te maken is terwijl de hamburgers in de pan liggen te garen.

8 eetlepels frietsaus
8 eetlepels ketchup.
1 eetlepel mosterd
2 middelgrote fijn gehakte augurken (zoetzuur)
1 grote ui in ringen of blokjes gesneden en geglaasd.
Een stuk of 5 champignons in dunne plakjes gesneden.
Mes, vork, schaaltje en houten plank om het mes en aanrecht niet te beschadigen.
De saus heeft een diversiteit aan smaken.
Het is een volle, frisse smaak, waarin de fijngehakte augurken zeker aanwezig zijn.
Glaas de uien samen met de champignons.
Doe de frietsaus, ketchup, mosterd, fijngehakte augurken en de uien met champignons in een schaaltje.
Dit goed mengen en doe twee vorken saus op een hamburger en serveer.
Voor bijvoorbeeld een malse biefstuk serveer de saus apart in een schaaltje en laat de mensen zelf opscheppen.
De saus heeft een diversiteit aan smaken.
Het is een volle, frisse smaak, waarin de fijngehakte augurken zeker aanwezig zijn.
Voeg er peper aan toe en het is heel lekker met een ander stukje vlees.
Dit is ook heerlijk over de patatjes/frietjes.