sambal van Adjoema

  • Surinaams, Saus/dressing
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 31-03-2011

Faja lobi foe Adjoema : Vurige liefde voor de heetste onder de Surinaamse pepre`s`, namelijk de `Adjoema`.

Ik heb veel recepten gelezen en een paar geprobeerd. Dit is mijn uittreksel en ik wil niet anders meer.

Deel dit recept

Ingrediënten
300 gram Adjoema
15 tenen knoflook
eetlepel sesamolie
2 rode uien
2 limoenen
Theelepel zout
Eetlepel suiker
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snij de pepers, knoflook en uien na schoonmaken in stukken.
Wil je "Fire in the hole !" laat dan zaden en zaadlijsten zitten. Doe alles in een keukenmachine, voeg de rest toe en maak er een soepele massa van.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten