1. Home
  2. Recepten
  3. Hazelnoot pralines

Hazelnoot pralines

  •  ,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 25-03-2011

Ingrediënten


Boter
hazelnootpasta
hazelnoten
pure chocolade druppels [mag ook een choco reep zijn]


Verder heb je nodig


Keukenmachine,
koksmes,
snijplank,
bekken,
plaat met folie,
vork,
pomparisiënne boor [meloenbolletjesboor]

vulling

de vulling van de pralines

de vulling van de pralines
pralines

eindresultaat

eindresultaat

Lekkere bonbons voor de visite

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Folie op de plaat leggen,
en de middelste 2 tanden van je vork ombuigen

Bereidingswijze

1.maak de boter zacht met de machine
2.als de boter zacht is voeg je de pasta toe
3.terwijl je dit mengt hak je de hazelnoten in kleine stukjes en voegt die toe aan het draaiende mengsel
4.laat het mengel even opstijven
5.gebruik de pomparisiënneboor om mooie bolletjes te vormen van je praline vulling
6.als je dat gedaan hebt zet je ze koel
7.smelt de chocolade au bain marie
8.pak de verrbogen vork en trempeer [=bedekken] de pralines
9.Als leuke garnering kunje boven op een halve hazelnoot doen

Serveertip

LET OP!!
Zodra je alle pralines getrempeerd hebt en gegarneerd plaats ze dan niet terug in de koelkast, als je dat wel doet komt ern condens op te staan en zijn je pralines niet mooi meer!!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van LittleStar1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van LittleStar1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top