Gegratineerde vis- en witte kool schotel

  • Nederlands, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 23-03-2011
  • Gegratineerde vis- en witte kool schotel

    Gegratineerde vis- en witte kool schotel

    Gegratineerde vis- en witte kool schotel

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 eetlepels creme fraiche
50 g geraspte kaas
4 takjes dille
400 g pangasiusfilet diepvries in stukken
zout
1 zakje aardappelpuree naturel of zelfgemaakt
600 g witte kool in reepjes
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 275,05 kcal
Koolhydraten 18,05 g
Eiwitten 24,13 g
Vetten 10,52 g
Benodigdheden
Ovenschaal

Voorbereiding

1.Oven voorverwarmen op 220°C. In pan met kokend water en zout, kool 7 minuten koken. In vergiet goed laten uitlekken.
2.Puree maken volgens gebruiksaanwijzing en over de bodem van ovenschaal verdelen.

Bereidingswijze

3.In schaal vis mengen met kool, dille, 1/2 tl zout en crème fraîche. Mengsel over puree in ovenvaste schaal verdelen. Bovenkant bestrooien met kaas.
4.Schaal in midden van oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar laten worden.

Bron

jumbo

Laatste reacties

Cecileg avatar
Cecileg 28-03-2015

Met nog wat toevoegingen n veranderngen een heerlijke ovenschotel die ik zeker nog weleens ga maken. Lieve groet Cecile

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten