1. Home
  2. Recepten
  3. Chinese keuken
  4. sate-saus

sate-saus

  • Chinees, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-05-1999

Ingrediënten 4 personen


1 grote pot pindakaas (bij voorkeur Calvi), 3 teentjes knoflook, 2 uien, 1 1/2 dl. sojasaus, 3 dl. bouillon, 9 eetlepels suiker



Dit is een heel erg gewild recept, iedereen zal willen weten hoe je het klaarmaakt!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Knoflook persen, de uien heel fijn snijden.

Bereidingswijze

Pindakaas in de pan, op een zacht vuurtje laten smelten. Wanneer de pindakaas helemaal zacht is, de bouillon en sojasaus toevoegen, roeren tot eenhomogeen geheel. Dan de uien en de knoflook erbij en de suiker toevoegen.

Serveertip

Heerlijk bij barbecue, warm vlees, komkommer enzovoorts!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mayke_


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mayke_
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top