Lente minestrone

  • Italiaans, Soep
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-03-2011
  • Lente minestrone

    Lente minestrone

    Lente minestrone

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 gram Pasta schelpjes;
2 tuinkruiden bouillonblokjes;
400 gram Italiaanse roerbakgroenten;
200 gram diepvries tuinbonen;
400 gram Tomatenblokjes (1 blik);
1 el Peterselie (platte) grof gehakt;
Zout en peper.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

In grote pan 1,2 l water aan de kook brengen. Bouillonblokjes erin oplossen. Pastaschelpjes erin doen en ca. 5 minuten koken.
Groenten en tuinbonen aan pasta met bouillon
toevoegen en met deksel op de pan nog ca. 5 minuten koken. Hierna tomatenblokjes toevoegen en geheel nog enkele minuten warm laten worden.
Soep met zout en peper op smaak brengen. Soep in borden scheppen en er wat peterselie
over strooien.

Bron

Aangepast recept van de Jumbo

Serveertip

Lekker met ciabatta en kruiden-ciabatta. Een kruiden-ciabatta kun je gemakkelijk zelf maken. Ovengrill op hoogste stand voorverwarmen. Ciabatta in plakjes snijden, plakjes op bakplaat leggen en aan één kant met olijfolie bestrijken. Met wat oregano en zout bestrooien. Ciabatta onder hete grill in 2- 3 minuten bruin roosteren, halverwege keren (let op dat het niet verbrand het gaat erg snel).

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten