Risotto Licor 43 et du gamba`s ,)

  • Geplaatst op 17-03-2011
  • Risotto Licor 43 et du gamba`s ,)

    Risotto Licor 43 et du gamba`s ,)

    Risotto Licor 43 et du gamba`s ,)

Deel dit recept

Ingrediënten
RisottorijstOlijfolieRode uiWitte wijnLicor 43klontje roomboterGroene aspergetipsParmezaanse kaasGamba`scitroenrode pepersnippersBalsamico-crème
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Risotto zoals op verpakking aangegeven bereiden (uitje fruiten, witte wijn scheuten erbij, aan einde blokje roomboter en borrelglaasje Licor 43 erbij en laten opnemen), de heerlijke grote gamba`s laten marineren in Licor 43, rode pepersnippers en geraspte citroenschil. Risotto in kookring op bord decoreren, grote gemarineerde gamba`s erop, Parmezaanse kaassnippers erover en opmaken met balsamico-crème.Groene aspergetips erop leggen... Glaasje spa rood & glaasje Licor 43 erbij ... en GENIETEN maar!!!!

Bron

Licor 43

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten