1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Paprikarolletjes met geitenkaas

Paprikarolletjes met geitenkaas

  • Italiaans, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 14-03-2011

Ingrediënten 4 personen


2 grote rode paprika`s
4 eetlepels olijfolie
1/2 citroen
150 gram zachte geitenkaas
2 takjes verse oregano
versgemalen zwarte peper


Verder heb je nodig


Coctailprikkers

Paprikarolletjes met geitenkaas
Paprikarolletjes met geitenkaas

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Was de parika, maak ze schoon en snij ze in de lengte in achten. Verhit 3 eetlepels olie in een pan en stoof de paprika`s afgedekt in circa 10 minuten gaar. Boen intussen de citroen schoon en rasp er 1 theelepel schil dun af.

Bereidingswijze

Verkruimel boven een kom de geitenkaas. Knip de oregano fijn en strooi ze er over heen samen met de citroenschil en 1 eetlepel olie. Schep dit door elkaar en breng het op smaak met citroensap en peper. Schep op elk stuk paprika een eetlepel geitekaas en rol de paprika op (begin aan de smalle kant).
Steek in ieder rolletje een coctailprikker. Leg de rolletjes in een lage schaal een laat ze ongeveer een half uur staan zodat de smaak zich goed kan ontwikkelen.

Serveertip

Lekker bij een BBQ

Bron

Pastasite



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top