Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hachee
  4. Hachee

Hachee

Door: swampie1

  •  ,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 07-03-2011

Ingrediënten 3 personen


1 pond riblappen aan stukjes of kant en klaar hacheevlees,1/2tl.nootmuskaat,2el.rode wijnazijn,peper en zout,2 kruidnagels,2 laurierblaadjes,1 runderbouillonblokje,margarineca.30gr.
ca 3 el.bloem,3 kleine uien aan ringen



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de margarine in een Braadpan en bak het vlees in porties aan,doe er peper en zout op,en roer even om voeg de gesneden ui toe,laat even meebakken en voeg dan de bloem toe,laat ook die even meebakken.Blus af met ca.1dl.heet water en voeg het bouillonblokje toe met het laurierblad,kruidnagel,azijn,
nootmuskaat,laat op het kleinste pitje op een sudderplaatje voor ca.2uur stoven



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van swampie1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top