Macaroni and Cheese

  • Amerikaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Macaroni and Cheese

    Macaroni and Cheese

    Macaroni and Cheese

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
350 g meergranen macaroni
25 g boter
1 ui, gesnipper
1 teen knoflook, fijngesneden
1 prei, in ringen
1 dikke plak schouderhem (155g) in blokjes
1 blik tomatenblokjes (400g)
150 g Goudse kaas belegen geraspt
ovenschaal (25 cm)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de boter in een koekenpan en fruit de ui 4 min. Voeg de knoflook, de prei, de ham en de tomatenblokjes toe en bak 2 min. mee. Breng op smaak met zout en peper.
Verwarm de oven voor op 200C. Giet de pasta af en meng met het prei-ham mengsel en de helft van de kaas. Schep in de ovenschaal en bestrooi met de rest van de kaas. Zet 15-20 min. in het midden van de oven en bak tot de kaas gesmolten is.

Bron

Allerhande

Serveertip

Je kunt de macaroni and cheese 1 dag van tevoren maken en de dag zelf 15-20 min. opwarmen in de oven.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sammy69 avatar
sammy69

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten