De beste zomer burger

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-03-2011
  • De beste zomer burger

    De beste zomer burger

    De beste zomer burger

Deel dit recept

Ingrediënten
500 gr kalfsgehakt
3 flinke tenen knoflook
1 flinke (rode) ui
1 hand vol verse koriander
(rode chili naar smaak)
2 theelepels mosterd
2 theelepels ketchup
1 eidooier
zout en peper
paneermeel
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
evt een food ring

Voorbereiding

Knoflook, ui, koriander en evt chili fijn hakken. Doe dit samen met de mosterd, ketchup en eidooier bij het gehakt. Zout en peper naar smaak toevoegen. Goed kneden en paneermeel toevoegen tot het gehakt niet te vochtig maar ook niet te droog is. Maak hier mooie burgers van, liefst iets dik (beetje rood van binnen vind ik persoonlijk lekker)

Bereidingswijze

Op een goed hete BBQ garen naar dikte.

Serveertip

Lekker met geroosterde paprika, courgette en aubergine en/of een frisse komkommer salade

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten