De beste zomer burger
- 20-30 min.
Ingrediënten
500 gr kalfsgehakt3 flinke tenen knoflook
1 flinke (rode) ui
1 hand vol verse koriander
(rode chili naar smaak)
2 theelepels mosterd
2 theelepels ketchup
1 eidooier
zout en peper
paneermeel
Benodigdheden
evt een food ring
Voorbereiding
Knoflook, ui, koriander en evt chili fijn hakken. Doe dit samen met de mosterd, ketchup en eidooier bij het gehakt. Zout en peper naar smaak toevoegen. Goed kneden en paneermeel toevoegen tot het gehakt niet te vochtig maar ook niet te droog is. Maak hier mooie burgers van, liefst iets dik (beetje rood van binnen vind ik persoonlijk lekker)
Bereidingswijze
Op een goed hete BBQ garen naar dikte.
Serveertip
Lekker met geroosterde paprika, courgette en aubergine en/of een frisse komkommer salade