1. Home
  2. Recepten
  3. Lamskarbonade Met Honing, Knoflook En Yoghurt

Lamskarbonade Met Honing, Knoflook En Yoghurt

Door: barbecue

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-05-1999

Ingrediënten 4 personen


8 lamskarbonaden (ca. 90 g per stuk)
2 teentjes knoflook, geperst
3 el vloeibare honing
4 el yoghurt
1 tl grofgemalen, zwarte peper


Verder heb je nodig


Barbecue
schaal


Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd het overtollig vet van de karbonaden, leg ze in een Ovenschaal.
Vermeng de knoflook, honing, yoghurt en de peper. Giet dit mengsel over de karbonaden en laat 8 uur in de marinade staan.

Bereidingswijze

Rooster de karbonaden 3 minuten per kant op matigwarme houtskolen. Veelvuldig bestrijken met de marinade.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van barbecue
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top