bokkenpootjestaart

  • Banket
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
1 kant en klare cake
2 pakken bokkenpootjes
3 el advocaat
100ml melk
1 pakje aanmaakpudding karamel of vanille ( poeder )
750ml slagroom
1 el kristalsuiker
springvorm van 24cm doorsnede
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

meng de advocaat, melk, aanmaakpudding en 500ml slagroom met een mixer tot een romig geheel. Klop in en aparte kom 250ml slagroom met de kristalsuiker op tot room. Meng de opgeklopte slagroom met het puddingmengsel. Haal de 2 zijden van de bokkenpootjes met behulp van een mesje van elkaar. Bewaar de kruimels voor de garnering van de taart. Snijd de cake in plakjes en plaats deze onderin de springvorm. Verspreid 1/3 deel van het puddingmengsel over de bodem. Plaats dan een laag bokkenpootjes over het mengsel en verspreid weer 1/3 deel van het mengsel eroverheen. Plaats nogmaals een laag bokkenpootjes erover en eindig met de rest van het mengsel. Verspreid de kruimeltjes van de bokkenpootjes als garnering over de taart.( Ik heb de laatste rest hele bokkenpootjes ook verkruimeld en er ook overheen gedaan ) Laar de taart vervolgens minstens 6 uur opstijven in de koelkast.

Suggesties:
De bodem kan ook gemaakt worden van bokkenpootjes. Goed aandrukken met een vork om zo een vaste bodem te creëren
Gebruik ook eens chocoldevlokken om de taart te garneren

Bron

taarten toetjes van pch

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

bekro avatar
bekro

Doorsturen

Home Recepten