Krab, palmhart en Florida grapefruit salade

  • Amerikaans, Voorgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 23-02-2011
  • Krab, palmhart en Florida grapefruit salade

    Krab, palmhart en Florida grapefruit salade

    Krab, palmhart en Florida grapefruit salade

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 geschilde en in stukjes gesneden Florida grapefruits (bewaar het sap apart)
1 blik palmharten
200 gram wit krabvlees
2 ansjovisfilets in olie, uitgelekt en in blokjes gesneden
1 dl olijfolie
2 eetlepels rijst wijnazijn
Een paar takjes verse koriander en bieslook
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Combineer de ansjovisfilets, olie en azijn en meng met een staafmixer tot een glad mengsel. Dun het uit met het bewaarde grapefruitsap en breng het op smaak. Giet de palmharten af. Controleer het krabvlees voor eventuele stukjes schelp. Snijd de palmharten in de lengte doormidden en verdeel over vier borden. Strooi de grapefruit over de palmharten en doe er ansjovis als `dressing` overheen. Verdeel het krabvlees in vier nette porties en plaats het op de salade. Garneer met de korianderblaadjes en bieslook.

Bron

Jean Beddington -

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten