Andijvie Mysterieus

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Andijvie Mysterieus

    Andijvie Mysterieus

    Andijvie Mysterieus

  • Andijvie Mysterieus

    Andijvie Mysterieus

    Andijvie Mysterieus

  • Andijvie Mysterieus

    Andijvie Mysterieus

    Andijvie Mysterieus

  • Andijvie Mysterieus

    Andijvie Mysterieus

    Andijvie Mysterieus

  • Andijvie Mysterieus

    Andijvie Mysterieus

    Andijvie Mysterieus

  • Andijvie Mysterieus

    Andijvie Mysterieus

    Andijvie Mysterieus

  • Andijvie Mysterieus

    Andijvie Mysterieus

    Andijvie Mysterieus

Deze Andijvie Mysterieus is anders dan andere, proef het en je weet het !!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
* 1 kilo. aardappelen
* 500 gram andijvie fijn gesneden
* 125 gram magere spekreepjes
* 1 grote ui fijn gesneden
* 1 Mespunt sambal badjak
* 1 eetlepel gembersiroop
* beetje melk
* 1 blokje runderbouillon
* 100 gram roomkaas 60+
* gebakken uitjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Stamper of mixer

Bereidingswijze

De aardappelen koken samen met ½ of ¾ van de andijvie en een blokje runderbouillon.
De ui en de spekreepjes even aan bakken en vervolgens de plakjes roomkaas, gembersiroop en sambal toevoegen en een beetje beetje melk . ( De Andijvie Boemboe. )
Als de aardappels gaar zijn dan het water goed afgieten.
( Evt. de pan weer even terug op het "vuur" om al het vocht te verdampen )

De aardappelen stampen te samen met de "Andijvie Boemboe " en de overige rauwe andijvie.
Gebakken uitjes op tafel en naar smaak toevoegen.

Smul ze !!

Serveertip

Je kunt het ook heel goed combineren met Spareribs om te zoenen !!

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ger1958 avatar

Doorsturen

Home Recepten