Omelet met tomatensalade

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Omelet met tomatensalade

    Omelet met tomatensalade

    Omelet met tomatensalade

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
6 eieren
75 ml melk
zout en peper
2 el olie
2 paprika`s
1 bosje lente-ui
500 g kerstomaten
1/2 bosje basilicum
evt. beetje tabasco
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kluts de eieren met de melk, zout en peper. verhit 1 el olie in een grote pan met antiaanbaklaag.
Giet de eiermelk in de pan en laat hem afgedenkt in ca. 15 minuten stollen.

Was de paprika en de lente-ui. Snijd ze fijn. Was de tomaten en halveer ze.
Verhit 1 el olie in een tweede pan of kookpan. Bak de paprika kort aan. Voeg de lente-ui en de tomaat toe. Breng op smaak met zout en peper. Bak de groenten al roerende ca. 5 minuten.
Was de basilicum en haal de blaadjes van de takjes. Snijd de blaadjes evt. in reepjes. Roer de basilicum door de groenten en breng op smaak met zout, peper en tabasco.
Serveer met de omelet.

Bron

Koken&Genieten

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sammy69 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten