Mexicaanse ovenschotel met knapperig korstje

  • Mexicaans, Ovenschotel
  • 20-30 min.

Makkelijk en lekker snel.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
350 gram rundergehakt, 1 a 2 sjalotjes, blik mexico melange (Bonduelle) en/of een vers groente pakket, blik red kidney beans, bekertje creme fraiche, tacokruiden (Casa Fiesta), zak nacho cheese, geraspte licht belegen kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

oven, ovenschaal

Voorbereiding

Sjalotje(s) snipperen.
Mexico melange en red kidney beans uit laten lekken.
Oven voorverwarmen en ovenschaal invetten.

Bereidingswijze

Gehakt rul braden (zonder boter of olie), vet afgieten. Sjalotje(s) en evt. groentenpakket even meebraden. Mexico melange en kidney beans er door roeren. Naar smaak tacokruiden toevoegen en creme fraiche er door roeren.
Als alles goed gemengd is het mengsel in de ovenschaal doen. Nacho chips erboven verkruimelen (niet te fijn) en geraspte kaas er over strooien.
Ongeveer 20 minuten in de oven en heel eventjes onder de gril.

Serveertip

Lekker met Salade Chanty.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

chanty avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten