Mexicaanse ovenschotel met knapperig korstje
- Mexicaans, Ovenschotel
- 20-30 min.
Makkelijk en lekker snel.
Ingrediënten 2 personen
350 gram rundergehakt, 1 a 2 sjalotjes, blik mexico melange (Bonduelle) en/of een vers groente pakket, blik red kidney beans, bekertje creme fraiche, tacokruiden (Casa Fiesta), zak nacho cheese, geraspte licht belegen kaasBenodigdheden
oven, ovenschaal
Voorbereiding
Sjalotje(s) snipperen.
Mexico melange en red kidney beans uit laten lekken.
Oven voorverwarmen en ovenschaal invetten.
Bereidingswijze
Gehakt rul braden (zonder boter of olie), vet afgieten. Sjalotje(s) en evt. groentenpakket even meebraden. Mexico melange en kidney beans er door roeren. Naar smaak tacokruiden toevoegen en creme fraiche er door roeren.
Als alles goed gemengd is het mengsel in de ovenschaal doen. Nacho chips erboven verkruimelen (niet te fijn) en geraspte kaas er over strooien.
Ongeveer 20 minuten in de oven en heel eventjes onder de gril.
Serveertip
Lekker met Salade Chanty.