1. Home
  2. Recepten
  3. Mexicaanse keuken
  4. Mexicaanse ovenschotel met knapperig korstje

Mexicaanse ovenschotel met knapperig korstje

  • Mexicaans, Ovenschotel
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-05-1999

Ingrediënten 2 personen


350 gram rundergehakt, 1 a 2 sjalotjes, blik mexico melange (Bonduelle) en/of een vers groente pakket, blik red kidney beans, bekertje creme fraiche, tacokruiden (Casa Fiesta), zak nacho cheese, geraspte licht belegen kaas


Verder heb je nodig


Oven, ovenschaal


Makkelijk en lekker snel.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Sjalotje(s) snipperen.
Mexico melange en red kidney beans uit laten lekken.
Oven voorverwarmen en ovenschaal invetten.

Bereidingswijze

Gehakt rul braden (zonder boter of olie), vet afgieten. Sjalotje(s) en evt. groentenpakket even meebraden. Mexico melange en kidney beans er door roeren. Naar smaak tacokruiden toevoegen en creme fraiche er door roeren.
Als alles goed gemengd is het mengsel in de ovenschaal doen. Nacho chips erboven verkruimelen (niet te fijn) en geraspte kaas er over strooien.
Ongeveer 20 minuten in de oven en heel eventjes onder de gril.

Serveertip

Lekker met Salade Chanty.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chanty


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chanty
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top