gemarineerde lamsrack

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • gemarineerde lamsrack

    Gemarineerde lamsrack

    Gemarineerde lamsrack

  • gemarineerde lamsrack

    Gemarineerde lamsrack

    Gemarineerde lamsrack

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 lamsracks van 4 ribbetjes
1 eetl. Hot African sauce van Oil & Vinegar
3 eetl. Salsadip picante van Oil & Vinegar
1 eetl. sinaasappelhoning van Oil & Vinegar
2 flinke tenen knoflook
naar smaak grofgemalen zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng de Hot African sauce, de Salsadip picante en de honing in een kommetje. Snijd de knoflooktenen in 8 partjes. Maak sneetjes in de lamsracks en stop daarin de partjes knoflook. Wrijf de lamsracks in met de zojuist gemaakte marinade. Laat het vlees minimaal 1 uur marineren. (Liever 5 uur of een hele nacht.) Wikkel de lamsracks in aluminiumfolie. Rooster de racks 5 minuten op elke kant in het folie op een hete barbecue. Haal de racks uit het folie en rooster ze in 3 minuten aan alle kanten goudbruin.

Bron

http://nl.oilvinegar.com/recipes/view/index/recipe/gemarineerde-lamsrack-

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

OilandVinegarNL avatar
OilandVinegarNL

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten