gemarineerde lamsrack
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Ingrediënten 2 personen
2 lamsracks van 4 ribbetjes1 eetl. Hot African sauce van Oil & Vinegar
3 eetl. Salsadip picante van Oil & Vinegar
1 eetl. sinaasappelhoning van Oil & Vinegar
2 flinke tenen knoflook
naar smaak grofgemalen zout
Bereidingswijze
Meng de Hot African sauce, de Salsadip picante en de honing in een kommetje. Snijd de knoflooktenen in 8 partjes. Maak sneetjes in de lamsracks en stop daarin de partjes knoflook. Wrijf de lamsracks in met de zojuist gemaakte marinade. Laat het vlees minimaal 1 uur marineren. (Liever 5 uur of een hele nacht.) Wikkel de lamsracks in aluminiumfolie. Rooster de racks 5 minuten op elke kant in het folie op een hete barbecue. Haal de racks uit het folie en rooster ze in 3 minuten aan alle kanten goudbruin.
Bron
http://nl.oilvinegar.com/recipes/view/index/recipe/gemarineerde-lamsrack-