Aardappelkoekjes met peterselie, spekjes en Mosterdsaus

  • Goedkoop en snel, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-02-2011
  • Aardappelkoekjes met peterselie, spekjes en Mosterdsaus

    Aardappelkoekjes met peterselie, spekjes en Mosterdsaus

    Aardappelkoekjes met peterselie, spekjes en Mosterdsaus

Een heerlijk en makkelijk vegetarisch recept, ideaal voor bij b.v. gourmetten.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
•4 takjes peterselie

•8 dunne plakjes ontbijtspek

•12 kerstomaatjes

•2 stevige aardappels

peper, zout

•Op tafel:

•Vloeibare Margarine

•de geraspte aardappel

•het ontbijtspek

•75 g gemengde sla

•de rest van de peterselie

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Hak de peterselie fijn.

Snijd de plakjes spek elk in 6 stukjes.

Halveer de tomaatjes.

Schil en rasp de aardappel op een fijne rasp boven een schaal (de geraspte aardappel niet afspoelen!). Voeg 1-2 theelepel(s) peper, 1-2 theelepe(s) zout en de helft van de peterselie toe. Laat de geraspte aardappel in een zeef heel goed uitlekken.

Bereidingswijze

Hak de peterselie fijn.

Snijd de plakjes spek elk in 6 stukjes.

Halveer de tomaatjes.

Schil en rasp de aardappel op een fijne rasp boven een schaal (de geraspte aardappel niet afspoelen!). Voeg 1-2 theelepel(s) peper, 1-2 theelepe(s) zout en de helft van de peterselie toe. Laat de geraspte aardappel in een zeef heel goed uitlekken.

Bron

Yunomi

Serveertip

Combineer de aardappelkoekjes met Cajunkip met sperziebonensalade, prei, pinda`s en Knoflooksaus

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten