1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. tutti frutti

tutti frutti

Door: bellie

  • Nederlands, Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 13-02-2011

Ingrediënten 4 personen


Tutti frutti in een zak of los kopen.
droog wit wijntje, halve liter of iets meer
citroenschilletje


Verder heb je nodig


Pan


Zo lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Week de tutti frutti een uur in water . ik voeg geen suiker toe, anders wordt het zo mierzoet. wil je het wel zoet dan kun je ook zoetvervangers toevoegen. scheelt weer calorieën.

Bereidingswijze

Voeg de wijn naar eigen idee toe. hoe meer hoe beter natuurlijk. een stukje citroenschil erbij. dan opkoken en een uur of 1,5 2 laten koken op een laag pitje. net zolang tot het fruit zacht is.af laten koelen. je kunt het lang in de koelkast bewaren

Serveertip

Met dikke griekse yoghurt of griesmeelpap serveren. of bij een lekkere wintergroente bv spruitjes of rode kool kan natuurlijk ook.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bellie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top