1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Engelse keuken
  5. appelcrumble

appelcrumble

Door: molenwegdiepenveen

  • Engels, Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 12-02-2011

Ingrediënten 5 personen


450 gr fruit (kan alles zijn- appels, perzik, bramen enz enz)
50 gr bruine suiker
1 theel kaneelpoeder
200 gr roomboter
150 gr suiker
300 gr bloem



Een makkelijke, heerlijk crumble die je met bijna iedere fruitsoort kunt maken

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De bloem zeven, roomboter in stukjes erdoor mengen en de gewone suiker. Dit alles goed mengen en kruimelig maken.
Het fruit met de bruine suiker en kaneelpoeder mengen.
Een ovenschaal een beetje invetten. Fruitmengsel onderop doen. Paar kleine klontjes boter her en der. Kruimeldeeg erover, nog een paar kleine klontjes boter erop.
In voorverwarmde oven op 180 graden ongeveer 40 minuten bakken.

Serveertip

Lekker met warme custardsaus



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van molenwegdiepenveen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top