1. Home
  2. Recepten
  3. Remouladesaus

Remouladesaus

Door: Kneks

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 10-02-2011

Ingrediënten


1 dl mayonaise
1 dl halfvolle yoghurt
Water
1 tl mosterd
1 el kappertjes, fijngehakt
Halve ui, fijn gesnippert
1 augurk, fijngesneden
1 tl provinciale kruiden (Bouquet de Provence van Knor)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Doe de mayonaise en yoghurt in een mengkom en meng deze goed.
-Voeg water toe tot de juiste dikte. (Wat u zelf wilt.)
-Voeg de overige ingredienten toe en meng deze goed.

Serveertip

Heel lekker bij kibbeling. (Zie mijn recept van kibbelingmarinade.)



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Kneks
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top