1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Gepofte aardappelen

Gepofte aardappelen

  • , Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 06-02-2011

Ingrediënten


8 grote aardappelen
olijfolie
zeezout
vulling naar smaak



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200C. Borstel de aardappelen onder de stromende kraan af en dep ze droog. leg elke aardappel op een vel alumiumfolie. Bedruppel de aardappelen met olijfolie, bestrooi ze met zeezout en vouw de folie dicht.

Pof de aardappelen in 45 min. - 1 uur gaar in de oven.

Kruis de gare aardappelen aan de bovenkant met een mes in, duw het kruim met de achterkant van een lepel of vork een beetje opzij en schep hierop een vulling.

Vullingen
- Roer door een potje Blue Band finesse voor Verrijken peper, zout en versgehakte groene kruiden naar smaak.
- rode of groene pesto

Bron

Koken voor ieder&een



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van huisvrouw_en_huisvrouw


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van huisvrouw_en_huisvrouw
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top