Snelle spitskool met gehakt en gele rijst

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-02-2011

In mijn supermarkt staat eens in de zoveel tijd een kok heerlijke gerechtjes klaar te maken, om de klanten te laten proeven. Daaronder een keer deze simpele spitskool. Erg lekker!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de rijst met de kurkuma gaar, giet af en laat met het deksel op de pan even staan.

Bak intussen het gehakt rul, voeg evt wat gehaktkruiden toe. Als het bijna gaar is de gesneden ui toevoegen. Strooi het gemberpoeder erover en voeg de knoflook toe. Voeg in delen de spitskool toe en bak een paar minuten mee, maar niet te lang zodat hij nog wat "bite" houdt. Los het kerriepoeder op in de bouillon en voeg toe. Goed doorroeren.

Bron

Recept uit de supermarkt (AH)

Serveertip

Serveer met de gele rijst en sweet chili saus uit een fles. Lekker met wat frisse salade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten