Zalmbonbons

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-02-2011
  • Zalmbonbons

    Zalmbonbons

    Zalmbonbons

  • Zalmbonbons

    Zalmbonbons

    Zalmbonbons

  • Zalmbonbons

    Zalmbonbons

    Zalmbonbons

  • Zalmbonbons

    Zalmbonbons

    Zalmbonbons

  • Zalmbonbons

    Zalmbonbons

    Zalmbonbons

  • Zalmbonbons

    Zalmbonbons

    Zalmbonbons

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
12 plakken gerookte zalm
175 g. mascarpone
1 eetl. citroensap
3 eetl. Dill-lemon mosterd
50 g. crème fraîche
2 takjes verse dille of kiemgroenten
250 g. gemengde sla
2 eetl. Dill-lime dressing van Oil & Vinegar
Naar smaak peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng de roomkaas met het citroensap, dill-lemon mosterd en de crème fraîche. Breng het op smaak met peper en zout. Neem een schaaltje en leg hierin kruislings twee plakken zalm. Schep een eetlepel van het roomkaasmengsel in het schaaltje. Vouw de zalm om het roomkaasmengsel heen. Plaats de schaaltjes in de koelkast zodat ze koud en mooi rond worden. Meng de dill-lime dressing door de sla. Leg de zalmbonbon op een bedje van sla, garneer met een sprietje dille of kiemgroenten en serveer direct.

Bron

http://nl.oilvinegar.com/

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten