Confit de canard

  • Frans, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 31-01-2011

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Blik confituur de canard; zakje veldsla; 3 bosuitjes; pijnboompitjes; olijfolie extra vierge; versgemalen peper; honing.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Pijnboompitten roosteren in koekepan. De canard in blik au bain Marie verwarmen, daarna voorzichtig openen en de canard uit het vet halen. Vel en botjes verwijderen en de canard in zo groot mogelijke stukken laten. Op bord veldsla leggen en dressing erover druppelen. Canard , bosuitjes en pijnboompitjes erover verdelen.

Bereidingswijze

Dressing maken van honing, olie en peper. Bosuitjes in ringetjes snijden

Serveertip

Lekker met donkerbruin boerenbrood

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten