Geitenkaastaart met aubergine en paprika

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 31-01-2011

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 g Aubergine in dunne plakken; 2 rode paprika`s zonder zaad en steel in tweeen; 300 gram geitenkaas; 1 ei en 2 eierdooiers, 1 teentje knoflook, fijgesneden; 250 g diepvriesbladeren, ontdooid; 10 kerstomaten in plakjes, 6 blaadjes verse basilicum
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grilpan, taartvorm 25 cm olie

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 190 graden. Vet taartvorm in olie. Snij de groenten. en Ontdooi de diepvriesbladeren

Bereidingswijze

Gril de aubergineplakjes, gril de paprika. Doe ondertussen de geitenkaas, ei en eidooiers, z/p, knoflook in een kom en roer met een houten lepel door elkaar. Rol de bladerdeeg uit en prik gaatjes met een vork en bekleed de springvorm. Schep de geitenkaas in de vorm en beleg met de groenten. Zet de taart ca. 30 minuten in de oven.

Bron

Kookboek "Vegetarisch: creatief en lekker koken"

Serveertip

Bestrooi de taart met basilicumblaadjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten