1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Geroosterde aardappelen

Geroosterde aardappelen

  • Italiaans, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 24-01-2011

Ingrediënten 8 personen


* 1.5 kg aardappelen geschild
* 5 eetl olijfolie
* 2 theel rozemarijnblaadjes
* 2 theel tijmblaadjes



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de aardappels elk in 8 partjes. Meng de olijfolie, rozemarijn, tijm, zout en peper. Meng het oliemengsel met de aardappelpartjes tot ze met een dun laagje olie bedekt zijn. Leg de aardappelen in een ruime ovenschaal en bak ze in het midden van de oven 40-50 min. Schep de aardappelen tijdens het bakken nog enkele keren om. Strooi er voor het serveren nog 1.5 theel tijmblaadjes, zout en peper over.

Bron

Tip culinair



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Krientjes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Krientjes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top