1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Broodje Warm Vlees

Broodje Warm Vlees

Door: planco

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-01-2011

Ingrediënten 2 personen


1 ciabatta
1 ui
100 gram champignons
2 eetlepels tomatenketchup
2 eetlepels ketjap manis
200 gram fricandeau


Broodje Warm Vlees
Broodje Warm Vlees

Lekker makkelijk voor het weekend

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bak een afbak ciabatta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in hete olie 1 fijngesnipperde ui met 100 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Voeg 2 eetlepels tomatenketchup en 2 eetlepels ketjap manis toe

Bereidingswijze

Snij 200 gram fricandeau (vleeswaar) in reepjes en roer het door de champignons. Warm het nog even goed door. Beleg dan de ciabatta met het warme vlees.

Serveertip

Eet smakelijk

Bron

Brutsellog



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top