Wraps met zalm, rucola, lenteui en kruidenkaas

  • Europees, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Wraps met zalm, rucola, lenteui en kruidenkaas

    Wraps met zalm, rucola, lenteui en kruidenkaas

    Wraps met zalm, rucola, lenteui en kruidenkaas

  • Wraps met zalm, rucola, lenteui en kruidenkaas

    Wraps met zalm, rucola, lenteui en kruidenkaas

    Wraps met zalm, rucola, lenteui en kruidenkaas

  • Wraps met zalm, rucola, lenteui en kruidenkaas

    Wraps met zalm, rucola, lenteui en kruidenkaas

    Wraps met zalm, rucola, lenteui en kruidenkaas

Heerlijk als lunch, geweldig als borrelhapje

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
3 wraps
bakje smeerbare kruidenkaas
Pakje gerookte zalm
1 lenteuitje
beetje rucola
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wanneer je het recept gebruikt voor borrelhapje, huishoudfolie

Bereidingswijze

Smeer de wraps in met de kruidenkaas. Strooi er wat lenteui en rucola overheen. Leg daarop een reepje zalm.
Rol de wraps op.

Serveertip

Snijd ze doormidden voor een lekkere lunch.
Je kan ze ook even stevig oprollen in huishoudfolie. Laat het een uurtje in de koelkast opstijven en haal dan de wraps uit de folie. Snijd er kleine plakjes van en serveer het als een borrelhapje. Succes verzekerd.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

mariellemarcel avatar

Doorsturen

Home Recepten