Zalmbonbons gevuld met een mousse van rivierkreeftjes

  • Wereld, Borrelhapje
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 17-01-2011
  • Zalmbonbons gevuld met een mousse van rivierkreeftjes

    Zalmbonbons gevuld met een mousse van rivierkreeftjes

    Zalmbonbons gevuld met een mousse van rivierkreeftjes

Een heerlijk luxe borrelhapje.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 pakje gerookte zalm
1 bakje Rivierkreeftjes
Sojasaus
half teentje knoflook
Lenteuitje
Olijfolie
Peper
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 66,67 kcal
Koolhydraten 0,55 g
Eiwitten 7,54 g
Vetten 3,63 g
Benodigdheden
eierdopje of minimuffinvorm.
huishoudfolie

Voorbereiding

Maak een marinade met de knoflook, het lenteuitje, Olijfolie en sojasaus. Laat hier de kreeftjes een paar uur marineren.

Bereidingswijze

Neem de kreeftjes uit de marinade en maak er in de keukenmachine een mousse van.
Neem het eierdopje of de muffinvorm en doe hier een stukje folie in. Leg daar een plakje zalm in en vul het geheel met de zalmmousse. Draai de puntjes van de folie bij elkaar zodat je een strak bolletje krijgt. Laat de bolletjes een paar uur rusten.

Serveertip

Verwijder het folie van de bolletjes en serveer ze op een mooie schaal. Eet smakelijk.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

piladilibri avatar
piladilibri 16-03-2013

Dat is eens een ander soort vulling en het lijkt me heerlijk! Ik ga het vanavond nog maken! Bedankt!

marianneoud avatar
marianneoud 20-02-2011

Klinkt heerlijk. Neem je recept mee. Dank je

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten