Appelflappen

  • Nederlands, Feestmaaltijd
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 17-01-2011
  • Appelflappen

    Appelflappen

    Appelflappen

Deel dit recept

Ingrediënten
 Bladerdeeg
 Appel
 Rozijntjes
 Suiker en kaneel
 Ei

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Ontdooi de bladerdeegplakjes.
Maak van de appel, suiker en kaneel een mooi mengseltjes. Vul de bladerdeeg met het appelmengsel. Vouw het pakketje dubbel en plak de randjes aan elkaar met wat ei. Bestrooi de bovenkant met wat suiker.
± 15 minuten in de oven op 225 graden. Eet smakelijk

Bron

geleerd op OBS de Poolster

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten