1. Home
  2. Recepten
  3. Turkse keuken
  4. Pizza
  5. Turkse Pizza

Turkse Pizza

  • Turks, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 17-01-2011

Ingrediënten


Deeg
 1 kilo bloem
 1 zakje gist
 Lauw water
 Ei
Topping

 1 rode paprika
 Ui
 Bosje verse peterselie
 Bosje verse koriander
 Tomaten
 Blikje tomatenpuree
 Een pond rundergehakt
 Cayennepeper
 Zwarte peper
 Beetje zonnebloemolie
 Beetje zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kneed deze ingredienten door elkaar tot een mooi deeg ontstaat. Laat dit minimaal een half uur rusten in een bak met een theedoek eroverheen

Bereidingswijze

Snijd de ui fijn en fruit het in een pan aan. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Voeg de peterselie, de tomaten, de tomatenpuree toe. Voeg naar smaak het zout en de peper toe.

Draai kleine bolletjes van het deeg en maak er met een deegroller een pannenkoekje van. Moet vrij dun zijn.
Smeer wat van het gehaktmengsel op de pizza en bak het in een turkse pizzapan.

Serveren met knoflooksaus en ijsbergsla.

Eet smakelijk/ Afiyet Olsun

Bron

Geleerd op OBS de Poolster



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mariellemarcel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mariellemarcel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top