Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Mari mantana (4 pers)

Mari mantana (4 pers)

Door: licor_43

  •  
  • Geplaatst op 17-01-2011

Ingrediënten


Olijfolie
half glas brandy
half glas rode wijn
1 ui
2 tomaten
pasta (in de vijzel van 2 stukjes pure chocolade, 4 tenen knoflook, peterselie, stukje geroosterd brood, 2 eetl olie, 4 amandelen en 4 hazelnoten zout en peper)
4 stukjes kip
2 inktvissen (1 sepia 1 calamar)in stukken
handje gamba`s
handje mosselen
2 glazen visbouillon
glas water



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de de kip, inktvis, en gamba`s en leg ze apart.
Fruit in dezelfde olie de gesnipperde ui, vervolgens de tomaat.
Voeg pasta uit de vijzel toe. Blus af met brandy. In laten koken. Wijn toevoegen in laten koken. Bouillon en water toevoegen. Rustig in laten koken en kip, inktvis en mosselen toevoegen. 30 min op laag vuur garen. In de laatste 5 min de gamba`s toevoegen.

Serveren met brood, aiioli en salade



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van licor_43
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Trots zijn we op de nominatie voor de `Website van het jaar 2018`. Help ons winnen, onder de stemmers worden 5 kookboekenpakket t.w.v. € 100,-- verloot.… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top