1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. amuse van appel met tuinkruidenpate

amuse van appel met tuinkruidenpate

Door: luckycaatje

  • , Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-01-2011

Ingrediënten 8 personen


2 a 3 elstar appels
jilz (cider)
50 gr roompate
uitsteekvormpjes wat op je lepel/ bakje past
rucola


Verder heb je nodig


Uitsteekvormpje
amusebakje

amuse van appel met tuinkruidenpate
amuse van appel met tuinkruidenpate

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Appels schillen en in 4 dunne plakken snijden. Uit elke plakje 2 vormpjes steken (of snijden) jilz met de appel die net onderstaat in kleine pan aan de kook brengen en 1 minuut zachtjes laten koken. Appels laten uitlekken

Pate in 8 gelijke plakjes snijden. Met koele hand pate tot 8 mooie gelijkmatige balletjes rollen. Balletjes tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.

1 blaadje rucola en appels op een amuse lepel of in een bakje leggen 1 pateballetje legen en garneren



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckycaatje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top