1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. amuse van appel met tuinkruidenpate

amuse van appel met tuinkruidenpate

  • , Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-01-2011

Ingrediënten 8 personen


2 a 3 elstar appels
jilz (cider)
50 gr roompate
uitsteekvormpjes wat op je lepel/ bakje past
rucola


Verder heb je nodig


Uitsteekvormpje
amusebakje

amuse van appel met tuinkruidenpate
amuse van appel met tuinkruidenpate

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Appels schillen en in 4 dunne plakken snijden. Uit elke plakje 2 vormpjes steken (of snijden) jilz met de appel die net onderstaat in kleine pan aan de kook brengen en 1 minuut zachtjes laten koken. Appels laten uitlekken

Pate in 8 gelijke plakjes snijden. Met koele hand pate tot 8 mooie gelijkmatige balletjes rollen. Balletjes tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.

1 blaadje rucola en appels op een amuse lepel of in een bakje leggen 1 pateballetje legen en garneren



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckycaatje


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckycaatje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top