Asperges met ham en truffelmayonaise

  • Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Asperges met ham en truffelmayonaise

    Asperges met ham en truffelmayonaise

    Asperges met ham en truffelmayonaise

Net even een luxere versie van het klassieke borrelhapje

Deel dit recept

Ingrediënten 6 recipe.people
Flinterdunne achterham
potje dunne asperges
(wanneer het seizoen goed is natuurlijk verse asperges gebruiken)
Truffelmayonaise
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Wanneer je verse asperges gebruikt eerst de asperges koken tot ze gaar zijn.

Bereidingswijze

Leg in een plakje ham wat asperges. Doe hier een beetje truffelmayonaise op. Rol de rolletjes strak op en leg ze mooi op een schaal.

Serveertip

Het mooist is het om dit borrelhapje te combineren met andere luxe borrelhapjes. Leg dit in rijen op een mooie schaal.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

mariellemarcel avatar

Doorsturen

Home Recepten