1. Home
  2. Recepten
  3. Smeerkaas
  4. Wrap

Wrap

  • , Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-01-2011

Ingrediënten 4 personen


Vleestomaten
4 tortillawraps (kant-en-klaar)
100 g roomkaas of andere smeerkaas
4 grote slabladen
4 plakken gerookte kipfilet of ham
4 eetl. geraspte kaas


Verder heb je nodig


Aluminiumfolie of bakpapier



Wrap
Wrap
Wrap
Wrap

Simpele warp met smeerkaas en tomaat

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kruis de tomaten in, leg ze enkele tellen in heet water en pel ze. Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verwarm de tortilla`s 15 seconden in de magnetron of verwarm ze even in een koekenpan. Leg 4 stukken aluminiumfolie, iets groter dan de tortilla, op een plank. Leg de tortilla`s erop. Besmeer ze met de roomkaas. Leg de blaadjes sla en kipfilet erop. Verdeel de blokjes tomaat en geraspte kaas erover. Rol de tortilla met de folie stevig op. Draai de uiteinden vast zoals bij een toffee, snijd de wrap schuin door de helft en zet hem in een mok. Lekker met een pittige ketchup of currysaus.

Dit recept is te vinden in:

Bron

Boodschappen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjaerich


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjaerich
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top