waldorf amuse

  • Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-01-2011
  • waldorf amuse

    Waldorf amuse

    Waldorf amuse

  • waldorf amuse

    Waldorf amuse

    Waldorf amuse

deze amuse deed het erg goed op onze 12 1/2 trouwdag, veel complimenten gehad en zo makkelijk te maken.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 stengels bleekselderij
1 schaaltje gerookte kipfilet (ca. 160 g), in plakjes
1 kleine zoetzure appel (bijv. elstar), in dunne schijfjes
1 zakje walnoten (50 g), grofgehakt
3 eetlepels mayonaise..
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Schil de stengels bleekselderij met een dunschiller en snijd van elke stengel de bovenste 6 cm (met blad) af. Houd deze apart. Snijd de rest schuin in dunne plakjes. Meng de kipfilet, de appel en de walnoten erdoor. Roer 1 el water door de mayonaise en meng door de salade. Breng op smaak met peper en zout. Schep de salade in 4 feestelijke coupes of wijde glazen en steek de stukjes bleekselderij (met blad) erin.

Bron

ah

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

rennelies avatar
rennelies 10-03-2014

Ik vond deze amuse aantrekkelijk omdat hij zo gemakkelijk te maken is. Echter ik vond het qua smaak vrij nietszeggend....na knoflook, kerrie, peper en zout te hebben toegevoegd vond ik het echter wel heel lekker...hij moet dus echt even opgeleukt worden ons inziens. :-)

martien22 avatar
martien22 06-01-2013

Wij hebben deze amuse met Kerstmis gemaakt. Het was heerlijk. Groetjes, Martien

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten