Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

  • Internationaal, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

  • Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

  • Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

  • Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

  • Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

  • Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
150 gram salami
2 uien
250 gram champignons
3 eieren
250 ml kookroom
1 bouillonblokje
mozzarella
75 gram geraspte kaas
bladerdeeg
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 870,45 kcal
Koolhydraten 48,13 g
Eiwitten 33,49 g
Vetten 59,47 g

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 150 gram salami tot het bijna knapperig is in een hete pan met een klein beetje olie. Voeg 2 in ringen gesneden uien toe en bak tot de uien zacht zijn. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot ook de champignons zacht zijn. Schep het over in een vergiet zodat het afkoelt en zodat het teveel aan vocht wegraakt. Meng 3 eieren met 250 ml kookroom

Bereidingswijze

Verkruimel er een bouillonblokje boven uit en meng met er 3/4 bol mozzarella en 75 gram geraspte kaas door. Bekleed een ingevette taartvorm met bladerdeeg. Prik gaatjes in de bodem van het bladerdeeg. Schep het champignon-mengsel in de taartvorm. Overgiet met het eierenmengsel. Strooi er nog wat stukjes mozzarella en geraspte kaas over. Zet de taartvorm ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven

Bron

brutsellog

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

planco avatar
planco

Doorsturen

Home Recepten