Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

  • Internationaal, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 13-01-2011
  • Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

  • Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

  • Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

  • Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

  • Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

  • Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

    Hartige Taart met Champignons, Salami en Mozzarella

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
150 gram salami
2 uien
250 gram champignons
3 eieren
250 ml kookroom
1 bouillonblokje
mozzarella
75 gram geraspte kaas
bladerdeeg
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 150 gram salami tot het bijna knapperig is in een hete pan met een klein beetje olie. Voeg 2 in ringen gesneden uien toe en bak tot de uien zacht zijn. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot ook de champignons zacht zijn. Schep het over in een vergiet zodat het afkoelt en zodat het teveel aan vocht wegraakt. Meng 3 eieren met 250 ml kookroom

Bereidingswijze

Verkruimel er een bouillonblokje boven uit en meng met er 3/4 bol mozzarella en 75 gram geraspte kaas door. Bekleed een ingevette taartvorm met bladerdeeg. Prik gaatjes in de bodem van het bladerdeeg. Schep het champignon-mengsel in de taartvorm. Overgiet met het eierenmengsel. Strooi er nog wat stukjes mozzarella en geraspte kaas over. Zet de taartvorm ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven

Bron

brutsellog

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

meeuw405 avatar
meeuw405 03-10-2017

meegenomen en nu maken!!

iolair avatar
iolair 19-09-2017

Heerlijk recept. Dank je.

wideciro avatar
wideciro 17-12-2015

Lekker, neem ik mee, Dankjewel!

estherbakermans avatar
estherbakermans 30-06-2015

hallo dirk deze kon ik nog nietik ga hem proberen gr esther

Rebbeldebbeltje avatar
Rebbeldebbeltje 27-03-2015

Deze maak ik voor pasen, bij de high tea. Bedankt!!

Manueeltje38 avatar
Manueeltje38 01-06-2013

Nou ik ga dit recept vanavond proberen, lijkt me heerlijk!

misspiggie avatar
misspiggie 10-02-2013

Veelbelovende geuren tijdens het koken maakten dit recept helemaal waard, Dirk in een woord fantastisch, een voortreffelijke maaltijd,dank je Jeannette

pwiggers avatar
pwiggers 17-12-2012

Lekker Dirk! Neem ik graag van je mee en ga dit snel maken! Groet, Petra

YvonneS1 avatar
YvonneS1 17-12-2012

Was echt heerlijk

souvlaki avatar
souvlaki 04-07-2012

Lijkt me lekker recept! Ga hem het weekend maken! Alvast bedankt. Groeten Souvlaki

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten