Pikipimi - Roerbakschotel met pittige kip

  • Chinees,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 09-01-2011

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
150 gram kipfilet in blokjes, 100 gram ongezouten pindas, 100 gram taugé,
halve winterwortel,
1 prei,
1 rode peper,
2 eetlepels sweet curry
mie.

Voor de marinade:
2 el olijfolie,
2 tl sambal,
1 el sweet curry sauce,
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

marineer de stukjes kip en laat minimaal 15 minuten intrekken. Rooster de pindas op laag vuur in een koekenpan zonder olie tot ze lichtbruin zijn. Snijd de wortel, prei en rode peper (zonder pitjes) in reepjes.

Bereidingswijze

kook de mie volgens de instructies op het pak. Bak de kip op hoog vuur in een wok en voeg vervolgens wortel, prei, peper toe en sweet curry sauce toe. Voeg op het eind de geroosterde pindas en taugé toe en dien het gerecht op met de mie.

Bron

.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten