1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Knolselderijstamppot met mosterdsaus

Knolselderijstamppot met mosterdsaus

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 07-01-2011

Ingrediënten 4 personen


750 g aardappels (afkokers)
1 kleine knolselderij
1 bosje bladselderij
zout en peper
4 eetl. mosterd
125 ml slagroom
1 rookworst (± 350 g)


Knolselderijstamppot met mosterdsaus
Knolselderijstamppot met mosterdsaus

Kijk ook eens op de kookgroep wintersegerechten en wordt lid

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil de aardappels. Schil de knolselderij. Snijd de knol in plakken en vervolgens in blokjes. Hak de bladselderij fijn

Bereidingswijze

Kook de aardappels in circa 20 minuten gaar. Kook in een tweede pan in ongeveer dezelfde tijd de blokjes knolselderij gaar. Giet de aardappels af en laat ze droog stomen. Giet de knolselderij af. Verwarm de room met de mosterd. Maak van de gekookte aardappels met behulp van een stamper puree. Roer de mosterdroom erdoor. Schep de knolselderijblokjes en de bladselderij door de puree.

Serveertip

Serveer bij deze stamppot in stukjes gesneden warme rookworst.

Bron

Internet



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top