1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Lamsbout
  5. Lamsbout

Lamsbout

Door: Dutch4you

  • Frans,
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 06-01-2011

Ingrediënten 4 personen


1 Lamsbout
1/2 citroen
Rozemarijn
1 teen knoflook
olijfolie
4 takjes rozemarijn
1 theelepel zout
aubergine



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Wrijf de lamsbout in met de citroen
Maak de rozemarijn blaadjes en het zout fijn en voeg de knoflook en de olijfolie toe.

Wrijf dit mengsel op de bout.
Bind takjes rozemarijn om het vlees.
Giet een beetje olie in een ovenschaal, leg de lamsbout erin en braad hem ongeveer 70 minuten in de oven bij 225 gaden.

Serveertip

Snij de aubergine in dunne plakjes en frituur deze als chips.

Bron

Aangepast naar smaak, origineel recept uit een boek van J. Oliver



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Dutch4you
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top