Kip Kerrie met rijst

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Verse Kip Kerrie met Santen

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
3,4 stukken kipfilet, Ananas stukjes,Santen, Sambal,Oosterse wokgroenten,Kerrie poeder, peper, paprika poeder, knoflook en Santen.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kipfilet in stukjes snijden, knoflook pellen.

Bereidingswijze

Kipfilet bakken met arachide olie, olijfolie of boter en een flinke hoeveelheid kerrie poeder. Voor wat extra smaak peper en paprika poeder toevoegen en een flinke theelepel Sambal. Vervolgens kunnen de wokgroenten toegevoegd worden samen met de ananas. Als t geheel gaar is een half pakje Santen toevoegen en de ananas siroop. Dit even door laten koken en serveren met Pandan rijst. Smakelijk eten!

Serveertip

Lekker met kroepoek.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

MiniMaai avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten