Paardenvlees In Het Zuur

  • Belgisch,
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 10-05-1999

INGEMAAKT VLEES

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
PAARDEVLEES--UIEN--AZIJN--3A4
LAURIERBLADEREN--2 KRUIDNAGEL--KEJAP MANIS
PEPERKOEK.MAZINA
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

SNIJ HET PAARDEVLEES IN SUKKEN VAN 5 CM GROOT,DEP DI MET KEUKENPAPIER EN DOE HET IN EEN DIEPE KOM,DAN DE AZIJN ER OP ZODAT HET VLEES ONDER STAT SNIJ EEN GROTE UI IN RINGEN VOEG DIE ERBIJ DOE HET LAURIERBLAD EN DE KRUIDNAGEL TOE.
ZET DIT 20 UUR AFGEDEKT IN DE KOELING. ROER AF EN TOE ALLES DOORELKAAR.
GIET HET VLOEISTOF AF, MAAR NIET WEGGOOIEN HEB JE NO NODIG VOOR DE JUS.

HAAL DHET LAURIERBLAD EN DE KRUITNAGEL ER UIT (DIT KAN WEL WORDEN WEGGEGOOID.
BAK HET VLEES AAN ALLE KANTEN RONDON BRUIN TESAMEN MET DE INGEMAAKTE UIRINGEN.DOE DIT IN EEN BRAADPAN,VERMENG IETS MAZENA MET HET OVERGEBLEVEN VOCHT, (AZIJNMENGSEL) GIET DAN DE REST BIJ HET VLEES DOE WAT KETJAP ERBIJ EN DAN HET MAZENAMENGSEL, LAAT DIT INKOKEN TOT HET DIK BEGINT TE WORDEN. INDIEN HET TE DIT IS AANLENGEN MET WAT WATER. LAAT HET GEHEEL OP EEN NIET TE HOOG VUUR STOVEN.
ALS GROENTEN KUN JE WAT JE LUST ERBIJ DOEN
NEEM JE ER RIJST BIJ IS DAT OOK LEKKER
SORRIE DIT IS DE BEREIDINGEWIJZEN.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten