Lekkere Chocoholic muffins voor bij een High Tea
- Frans, Banket
- 20-30 min.
Leuk en lekker bij bijvoorbeeld een High Tea.
Ingrediënten 12 personen
225 gram bloem25 gram cacao
2 tl bakpoeder
Half tl zuiveringzout
100 gr pure chocolade grof gehakt
100 gr witte chocolade grof gehakt
2 grote eieren losgeklopt
300 ml crème fraiche
85 gram bruine basterd suiker
85 gram boter, gesmolten
Benodigdheden
oven
Bereidingswijze
Bekleed de bakjes met een muffinvorm voor 12 stuks met papieren vormpjes. Zeef bloem. Cacao, bakpoeder en zuiveringzout, Roer de gehakte pire en witte chocolade door.
Klop in een aparte kom de eieren, crème fraiche, suiker en gesmolten boter goed door elkaar, Giet het mengsel bij de droge ingrediënten en schep alles met een vork kort door elkaar.
Verdeerl het beslag over de vormpjes. Bak de muffins 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden of tot ze gerezen zijn en stevig aanvoelen.
Haal ze uit de oven en serveer ze warm of laat ze eerst afkoelen op een rooster
Bron
bakken