1. Home
  2. Recepten
  3. Eendenborst met sinaasappelsaus

Eendenborst met sinaasappelsaus

Door: licor_43

  •  ,
  • Geplaatst op 30-12-2010

Ingrediënten


Eendenborst
roomboter
olijfolie
zout
peper
sinaasappel
citroen
honing
Licor 43



Ontdek meer:

Bereidingswijze

De vette huid inkepen. De eendenborst op hoog vuur braden op de huid, na 2 minuten keren om de andere kant dicht te schroeien. Als de eendenborst roze is gebakken deze van het vuur halen en 10 minuten laten staan.

De sinaasappels persen en samen met de honing en citroen, peper laten inkoken, als het dikvloeibaar is de Licor 43 toevoegen en de alcohol laten verdampen.

Heel simpel maar zo lekker.

Serveren met zuurkoolschotel met daarin uitgebakken spekjes, ui en champignons en aardappel gratin.

Eet smakelijk!

Binnen ons eetclubje een favoriet, die menig maal in liedjes op feestjes is teruggekomen omdat het zo lekker is. Bel vrienden van ons en vraag naar de favoriet en ze geven deze direct.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van licor_43
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top